luni, 1 martie 2010

Isteria de Martisor

Eu stiu ca 1 Martie e motiv de bucurie, ca sarbatorim sosirea primaverii cel putin teoretic, ca asteptam zile mai lungi, luminoase si mai calduroase, dar ce nu inteleg eu de unde atata isterie.
De dimineata, la birou, marea majoritate a madamelor, la prima privire, puteau fi confundate cu animatoarele de la circ, care mai de care mai dichisita, mai fardata si cu tocuri mai inalte. Asta mi-e greu sa inteleg, de ce trebuie de Martisor sa incercam sa fim altceva, sa fim mai altfel, oare ne trebuie o zi speciala ca sa ne fardam, sa ne ingrijim putin sau sa fim feminine? Sau pentru ca vin colegii cu flori si martisoare, simtim nevoia sa varsam din greseala sticla de parfum tocmai atunci pe noi pentru a iesi in evidenta?
Da, imi place la nebunie primavara, imi plac florile de primavara dar excuse me, please, nu pot fi fan 100 % Martisor.
Ma bucur inzecit de o floare primita pur si simplu fara nicio ocazia decat de floarea primita de la colegu' ca se simte obligat sa duca la fete la serviciu ceva de Martisor. Ba mai mult, am colegi care vin cu punga de martisoare si te pun sa "tragi lozul norocos". :D
De Martisor, am ales sa fiu mai putin doamna, sa nu-mi pun azi fard ca-mi aduc colegii flori si nici tocuri ca oricum nu m-as simti bine cu ele.
Astept cu nerabdare 8 Martie, poate ne vedem in costume de carnaval! :D
So ladies, see ya!:))

Un comentariu:

Laurentiu spunea...

Niiiişte ţărăncuţe :D